2017-03-28 12:59:18• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 3-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában - március 24-től


Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) - A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

Hupikék törpikék - Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village) - A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából.


Filharmónia


Csütörtökön, a szokásos időpontban, 18.30-kor kezdődően szimfonikus hangversenyt tartanak a Dinu Lipatti Filharmóniában. A karmester az amerikai Donald Appert lesz, az est szólistája pedig Rocco Parisi klarinétművész. Részletek itt.


Kiállítás


A Szépművészeti Múzeumban láthatjuk Valer Sasu munkáit. Részletek itt.

Március 23-án, 16 órakor tartották Estan Ecaterina és Gherman Adina szatmárnémeti képzőművészek festménykiállításának megnyitóját a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában.


Kerékpáros felvonulás és faültetés


Több fontos célt igyekszik szolgálni az a kerékpáros körút, amelyet a nagykárolyi Castelanii Egyesület kezdeményezését követően a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség április elsején szervez. A körút során a résztvevők facsemetéket is elültetnek majd, ezzel hódolva az erdő havának, amely március 15. és április 15. között tart. A körút szombaton 10.00 órától az Október 25 térről (az új központból) indul, útja során pedig sorra veszi Szatmárnémeti sporttelepeit: a Csipler Sándor Vívótermet, a Vointa ökölvívó termet, a Both Katalin Sporttermet, az Aquastar aquaparkot, az Olimpia stadiont, a Sanatatea és Unio teniszpályákat, végezetül pedig az ifjúsági tábor jelenti a célállomást. További részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: